Saturday, March 22, 2008

Key Chain & Fridge Magnet


32 comments:

lehfopingu said...

saya berminat
boleh bagi list harga dan jumlah barang?

Katerina said...

saya berminat. leh emailkan katalog untuk dapatkan harga borong? tq
emara_ems@yahoo.com,

drahmatcraft said...

saya berminat. leh emailkan katalog untuk dapatkan harga borong? tq

rahmatpadu@yahoo.com

noor said...

berminat sangat ...
tolong email or pos katalog fridge magnet kat saya.
anaktanjung88@gmail.com

alamat noorbaini
32 lorong alma 20, taman alma jaya
bukit mertajam , pulau pinang.

noor said...

berminat... boleh email kat saya katalog dan harga
anaktanjung88@gmail.com

dila said...

berminat...boleh emailkan katalog & harga borong? (nur.adilawati@gmail.com)

Qayyum said...

Assalamualaikum.
saya berminat. minta jasa baik emailkn harga borong n katalog (nor.qayyum@gmail.com)

NiNa' said...

sy pun berminat.. emailkan dekat apple.crispy09@gmail for catalog & price

Yang Dicipta said...

Salam.kalau saya bagi alamat kilangnya di luar negara bolehka pihak tuan dapatkan barangan tersebut utk saya?Nak tahu juga kos yang perlu dibayar untuk tujuan tersebut

amyreen said...

saya MMG MENJUAL MAGNET FRIDGE & KEY CHAIN. LEH BG DETAIL/ KATALOG UNTUK MAGNET FRIDGE & KEY CHAIN? EMAIL DI kraf.station@gmail.com

Siti Nursyafiqah Mat Saad said...

sy berminat boleh send details..

fasyiqa_1705@yahoo.com

HANIE said...

Assalamualaikum.
saya berminat. harap tuan boleh emailkan harga borong dan katalog(hanieazyyati@gmail.com). tq

summer lautner said...

sy jugak berminat..kemgkinan dlm buln 2 kmi student pengurusan kna anjur ekspo..msing2 akn jual barangang yg dpa pilih sndri...sy b'mnat utk menjual keychain..blh ka kalau sy nk menjual produk syrkt encik..

wanie said...

sy berminat nk tau hrga borong tntg fridge magnet..bleh bg senarai/katalog hrga..thnks..=)

email:shazwani_rahmat@yahoo.com

Nurul CHubbY said...

saya berminat sangat2...
tolong bg senarai/ katalog harga yek....

email : mylurve_95@yahoo.com

shop2u said...

boleh bagi katalog hrga utk key chain?

email : aizailaini@gmail.com

TQ

najib-est placemakan said...

salam,
saya berminat untuk harga borong fridge magnet dan key chain..boleh email katalog dan harga dan sekurang kurang menguntungkan di pihak saya juga..tq

najib-est placemakan said...

sorry my email toothpaste7@gmail.com

Anna Althafunnisa said...

salam..
sya bminat, leh tlg emailkan katalog n harga borong tak..???
faezah_42652@yahoo.com

Nor Jihah said...

hi ..saya berminat...saya ada jual keychain jg tp tk berapa byk pilihan..blh email katalog n harga borong pd saya?
norjihah@gmail.com

maz said...

salam, sya brminat, tlg email sya detail hrga borong n syarat2 nya...
angah134@gmail.com

MYTECH RELOAD said...

saya berminat. leh emailkan katalog untuk dapatkan harga borong? tq
razakplh91@yahoo.com

Shana Cute said...

Assalamualaikum, saya berminat nak beli borong.harap pihak anda boleh email kan katalog dan harga borong pd saya? Terima kasih.
Shanacute91@gmail.com

lina said...

salam,
saya berminat. mohon emailkan katalog untuk mendapatkan harga borong.Terima kasih

princesslina71@gmail.com

Mat Som said...

Assalamualikum
emelkan kepada saya

matsom@ymail.com

aiza mohamad said...

salam,

email kalalog kepada saya

aizami.mohd@gmail.com

tq

eimiareiza said...

Emailkan katalog ke amoi_intan@yahoo.com.my

syafiekin said...

EMELKAN KATALOG DI EKINNORASYIKIN23@YAHOO.COM

Nik Adie said...

boss boleh emailkan katalog or maklumat produk ke email nikadie_81@yahoo.com. saya perlukan barangan untuk pmbukaan kedai saya

HaniS HussaiN said...

saya berminat. boleh emailkan harga borong dan katalog..
hanis_rizal86@yahoo.com

MUDAHCARIKERETA.COM KERETA said...

sy berminat blh email harga borong ayoiprodua@gmail.com

Nur diana yana said...

saya seorang student yang berminat untuk berniaga secara kecil-kecilan..
boleh emelkan kat saya katalog dan harga borong di bestfrienddayana@gmail.com..
tq