Saturday, March 22, 2008

Bracelet and Brooch


52 comments:

Syaidina said...

saudara, kalau saya nak cotation harga bracelet dengan brooch boleh? email kat wazierasid@yahoo.com, tq

Hasnita said...

emailkan katalog and quotation brooches boleh tak? Kalau boleh dgn harga borong.Email kat saya joieta_25@yahoo.com.my. tq

zafrina said...

salam sejahtera. saya amat berminat utk mencari pendapatan sampingan bg membantu keperluan keluarga saya. oleh itu, boleh tak saudara emailkan katalog brooch berserta harga borong kpd email zaf_iqah@yahoo.com.my. sekian terima kasih. kerjasama ini amat-amat dialukan

Idayu said...
This comment has been removed by the author.
Idayu said...

salam, boleh x saya dapatkan quotation harga utk bracelet & brooch utk harga borong. email kat noridayu.abubakar@gmail.com, thanks.

Fatihah said...

salam bro, masih bracelet and brooch masib available lg ke? boleh x saya dapatkan . boleh tak email kan quotation harga utk bracelet & brooch utk harga borong kat fatihah.abdulfatah@gmail.com, thanks.

Sharifah said...

email harga borong brooch kat saya juga ye..thanks
mycatalog07@gmail.com

AiNi...('';) said...

emailkan katalog and quotation brooches dgn harga borong. emailkan kpd aini_ismafairus@yahoo.com.my

zeryn said...

salam..boleh tak emailkan harga borong utk bracelet & brooch?klu ade gamba sekali lagi bagus, email kat pu3_chumel@yahoo.com tq..

zeryn said...

salam..boleh bg harga borong utk bracelet n brooch?email kat pu3_chumel@yahoo.com tq..

hayanie said...

saudara,boleh tak emailkan katalog brooch beserta hara borong.email kat saya hayanie@gmail.com.tq

norul said...

salam, boleh x saya dapatkan quotation harga utk bracelet & brooch utk harga borong. email kat :

onenur84@yahoo.com

diana said...

salam.boleh emailkan saya katalog brooch & fridge magnet.kalau boleh saya nak harga borong skali.email: d_3974@yahoo.com.my

~LaDyz Collection~ said...

salam,
hi boleh e-mail pada saya price list dan gambar brooch/bracelet.
daniadanial_ent@yahoo.com.my thanks

~LaDyz Collection~ said...

salam,
hi boleh send price list utk brooch/bracelet, gambar sekali k
daniadanial_ent@yahoo.com.my thanks

UMMI ANGGUN said...

salam,
boleh saya dapatkan quotation untuk brooch?hantarkan ke email :imadee7678@yahoo.com.my

Rina Dursina said...

SAUDARA, BOLEH TAK SEND KATALOG DAN QUOTATION HARGA BORONG BAGI BROOCH, BRACELET DAN KEY CHAIN SERTA FAN. TERIMA KASIH dirani_3817@hotmail.com

broochaddict said...

salam..sy nak cotation untuk brooch and bracelet..untuk harga borong..email saya..sharidatul_nadia1985@yahoo.com

kakigori said...
This comment has been removed by the author.
kakigori said...

Saudara, tolong emailkan catalog, quotation harga untuk brooch dan bracelet harga borong ke alamat email saya : salmah_5298@yahoo.com. saya juga nak tanya kalau saudara ada membekalkan tudung ikin lerang besar/labuh, bolehlah diemaikan sekali butirannya. terima kasih.

wawa said...

saudara, leh emailkan katalog bracelet & brooch x? emailkan quotation hrga borong. emailkan ke wawajasmine@gmail.com

anggerik pinggiran said...

salam saudara,boleh kirimkan saya catalog n quotation brooch at orchid_azie@yahoo.com.sg...tq

nasha said...

saudara,boleh emailkan katalog/gambar brooch,bracelet,necklace,dinner set (cth:corelle,luminarc dll)dan tudung berserta dengan quotationnya pada harga borong kepada roslina_shariff@yahoo.co.uk.Terima kasih.

sitinadirah said...

pagi...saudara boleh tak bagi katalog brooch dan gelang pada email sy ddnyer_8884@yahoo.com..
kerjasam dari saudara amatlah diharapkan..tq

sitinadirah said...

pagi...saudara boleh tak bagi katalog brooch dan gelang pada email sy ddnyer_8884@yahoo.com..
kerjasam dari saudara amatlah diharapkan..tq

Kail's Angler Crew (K.A.C) said...

salam....
saudara tolong emailkan quotation untuk brooches dan bracelet dengan harga borong.Kalau boleh beserta dengan katalog sekali.
Terima Kasih.

kertasturas@gmail.com

dr e said...

salam...boleh saudara emailkan katalog, price list dan gambar brooche n bracelet. Saya ingin membeli borong utk kedai saya. tq.
razansamat@gmail.com

PuTeRi Jue said...

salam..sy memang tgh mencri2 apa yg blh menambahkan pendptn sbb sy skrg sdh x bekerja..harap2 ia blh jdd pendptn sampingan sy..boleh tak bg saya quatation n catalog? klu blh dgn harga borong. dan satu lagi ada x jual key chain ring sahaja scra borong? email saya puteri.jue@gmail.com
Tq..

fairuz said...

emailkan katalog and quotation brooches boleh tak? Kalau boleh dgn harga borong.Email kat saya powerplan10@yahoo.com tq

uyune said...

boleh hantar quotation brooches,tudung,kasut serta barang wanita yang lain?
saya sgt berminat
no_rules88@yahoo.com

me said...

salam...saudara boleh bg quotation,price list harga borong,and sedikit attachment gambar..bagi barang2 aksesori,handbag,bag perempuan..terima kasihh..

me said...

nie email sy suicide_arts@yahoo.com

fatimah said...

assalamualaikum.minta jaa baik tuan emailkan maklumat berkaitan.katalog dan senarai harga di alamat ummifatimah_nasuha2002@yahoo.com.terima kasih.

fatimah said...

assalamualaikum.minta jaa baik tuan emailkan maklumat berkaitan.katalog dan senarai harga di alamat ummifatimah_nasuha2002@yahoo.com.terima kasih.

yanalion said...

salam saudara, saya yana.. boley x antarkan quotation pada saya beserta dengan harga borong skali..
terimaksh
lion_267@hotmail.com

Sarina Hj. Ghazali said...

boleh emailkan saya katalog dan quotation barangan pd shahrienaz@gmail.com.tq

Sya So-ra (012-6774182) said...

SALAM....Boleh saya dapatkan catalogue/gambar2 brooch,aksesori lelaki & perempuan beserta dengan harga?
-http://dsirezone.blogspot.com/-
-dsire_zone@yahoo.com-

Cikgu Yazid said...

salam...boleh saudara emailkan katalog, price list dan gambar brooche n bracelet. Saya ingin membeli borong. tq.
dbaby_boy@hotmail.com

Norazuan said...

emelkan ke saya katalog utk gelang dan brooch
spongy_v@yahoo.co.uk

sis2sis in d' kitchen said...

salam, boleh e-mail kan pd saya gambar dan quotation bracelet n brooch?saya berminat utk join business ni.tq

ZURAIDAH DAUD said...

salam saudara, saya berminat nak buat perniagaan ni, kalau saya nak cotation harga bracelet dengan brooch bolehtak? email kat eida_comey83@yahoo.com tq

suhada said...

salam.saya berminat untuk mendapatkan stok dari encik.tolong emelkan quotation n katalog ya sss.ict@gmail.com

dwan007 said...

akm...
saya berminat dgn brooch dan bracelet sedara.bleh emeilkan katalog n harga dan moq kat saya dwan007@gmail.com

PRiNCe$$ KaYaNGaN™ said...

salam.. boleh email kan katalog dan harga untuk borong???

sarah_nur89@yahoo.com

nadhiya said...

salam.boleh emailkan katalog and quotation bg brooch,keychain dgn bracelet boleh tak? Kalau boleh dgn harga borong.Email kat saya nad88dhiya@yahoo.com TQ..

Pretty Sweety Yiefa said...

salam saudara,
saya berminat dgn item ini, tlg bg sebutharga ke presweet_yiefa@yahoo.com

INSURANCE said...

salam...en. mus blh hantarkan kpd saya cotation bracelet n brooch sy brminat utk jual sbg pendapatan sampingan saya utk bantu keluarga...sila emel ke asri.junoh@gmail.com, tq

INSURANCE said...

salam...en. mus blh hantarkan kpd saya cotation bracelet n brooch sy brminat utk jual sbg pendapatan sampingan saya utk bantu keluarga...sila emel ke asri.junoh@gmail.com, tq

Anne said...

salam..masih boleh lagi ke saya dapatkan subut harga utk bracelet n brooch dari pihak tuan.terima kasih.

CuteBaby Boutiqe said...

sy berminat.. tlg email beserta katalog..

Riz Art Design said...

Salam.. Tolong emailkan katalog and quotation brooches.. Kalau boleh dgn harga borong sekali.. Email : rartdesign.marketing@gmail.com

Anna Althafunnisa said...

salam..
leh tlg email kt sya katalog bracelet & brooch skali dgn harga borong..
faezah_42652@yahoo.com